Ving Sverige AB ansvarar inte för stulet eller borttappat presentkort.
Funderar på att återvända till er fantastiska stad för att återigen bevista mässan.
Kan jag använda mitt presentkort för bokningar som jag har paketerat själv (resor med flexibel reslängd)?
Kan jag använda presentkortet ombord på flyget eller på en asos rabattkod 2018 utflykt nere på destinationen?Jag har inte använt mitt presentkort på två år, 10 rabatt shopping4net kan jag förlänga giltighetstiden?Du betalar via presentkort på glass telefon eller i vår butik i Stockholm.När får jag mitt presentkort?Saldot kan man kontrollera själv: Kontrollera ditt saldo, när kommer presentkortet?Vi använder oss endast av Bankdirekt för köp av presentkort på nätet.Du behöver inte använda hela beloppet på en gång.Om jag har bokat en Apolloresa i norska kronor eller danska kronor kan jag då använda mitt presentkort?Kom hem från kryssning i Karibien för 2 dagar sedan och vill redan åka igen!Ett presentkort har en unik 16-siffrig kod samt en femsiffrig säkerhetskod som anges vid betalning.Länk till villkor, har du speciella önskemål hjälper vi dig gärna.
Men har hört att man kan boka billiga biljetter på kryssning själv, var är bäst att leta?Begagnade presentkort undvik bedragare Var försiktig vid köp av begagnade Ving- presentkort.Vill du ha ett fysiskt presentkort beställer du ett plastkort, som du sedan laddar via nätet.Viktigt att veta Nya presentkort Sedan maj 2014 har vi en ny sorts presentkort på Ving.Presentkortet kan för närvarande inte användas som betalningsmedel på flyget eller på våra destinationer.För köp med kort hänvisar vi till våra Apollobutiker.Gäller det ett begagnat presentkort i plast, utgivet maj 2014 eller senare, kan du själv kontrollera saldot.Presentkortet gäller endast som betalning av Apolloresa bokad direkt via Apollos hemsida eller hos någon av våra reseförsäljare.Hur kan jag betala vid köp av presentkort på?
(Då vann jag presentkort, tack, tack!) Tips.

[L_RANDNUM-10-999]