presentkort middag gävle

Men det har jag i alla fall, kollat runt på lite julklappar och köpt en present har vi också gjort!
Det återstår att se!Jag är förvånadsvärt trött idag faktiskt, det känns bra att lovet är nära.Har skapat en ny blogg för ett bra tag sen kicks se presentkort saldo och har nu gjort mitt första inlägg där!Jag åt fetaostfylld kycklingfilé med rödvinsås och potatisklyftor!Mamma och pappa fick en ostbricka med knivar och sånt, i glas (dem håller på med att äta massa ostar, dricka vin och såna där knasiga vuxensaker så det passade bra!).Det som är lite jobbigt är att jag nu på senare tid - för kanske en månad sen eller likannde, har insett att han faktiskt är död, då känns det lite i magen måste jag säga, ibland tar det lite längre tid att acceptera saker.När folk började dra sig hemmåt gick jag och Catta en sväng på stan innan vi åkte hem till henne.Hos Resia får du personlig service samt värdefulla tips och råd inför din resa.Vidare till elgiganten, jag ville att PS3 skulle skaffa Super Mario, Mattias sa att det inte var möjligt eftersom det är nintendos egna lilla spel, aha, men skit i PS3.
Posted in, those little things that makes life big.Vi åt lite grann och sedan innan Kalle Anka så blev det lite julklappsbyte!Jag hatar den här veckan i månaden, nästan en hel månads gym kan försvinna (sötsuget) ch finnar dyker upp, suck.Av Catta och Lillen fick jag två snygga armband, ett med små silverkulor och ett stort, hårt, svart med nitar på och sen fick jag en t-shirt också!Publicerat 17:29:28 i, allmänt, nu är det snart nyår, som vanligt blir det en massa stress och en massa telefonsamtal - egentligen orkar jag inte festa eller något sånt, tanken med nyår idag var att stanna hemma och bara ta det lugnt - det lockar.Vår jul slutade relativt tidigt, vi var rätt så trötta så det var förståligt, jag såg på en film innan jag somnade intill en knorrande Mattias.Publicerat 11:16:12 i, allmänt, imorse tog vi oss upp tidigt för att sjunga för Stefan (han fyller hela 41 idag!).Mattias kommer försvinna till en annan fest sen dock, men jag stannar nog hos jennika, så får vi ses här hemma sen Janna är på väg hit snart, tjugo över två går bussen från stan, så jag ska klä på mig lite och skynda.Är förkyld sen studentveckan vilket inte är allt för konstigt.Jaja, i alla fall då, Mattias frågade om jaghade lust att åka pulka ikväll, iiiiih, det har jag nog inte gjort sen,.
Jag hade faktiskt trott hela dagen att han skulle sova hemma så det gör inte så mycket Imorron har vi varit tillsammans i sju månader, tiden går faktiskt relativt fort - även fast det känns som att Mattias har funnits hos mig jämt.

[L_RANDNUM-10-999]