Korten* ger fri entré på Aquaria och Gröna Lund samt 30 procents kicks se presentkort saldo rabatt på Kolmården, Skara Sommarland och Furuvik.
Våra partner, förlängt erbjudande!
Även våra säsongskort ger dig möjlighet att besöka fler parker.
Stora och Lilla Gruppaketet skickas som värdepaket med en estimerad leveranstid på 10 vardagar.Skapa landningssidor till kampanjer som sker i samarbete med Brand Managers.Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används.Med Guldkortet får du även: - 10 rabatt på alla kläder (inkl kepsar) i våra Tivolibutiker.Sista ansökningsdagen är 8 juli.Plusmeny (värde 8 kr) vid köp av valfri hamburgermeny i våra fastfoodrestauranger.Läs mer om cookies.
För att lyckas i rollen söker vi dig som är en stark kommunikatör med god förmåga att skapa tydlig, enkel och säljande kommunikation i digitala kanaler.
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av redaktionellt arbete inom e-handel.Tjänsten är en tillsvidareanställning med start i september och med sex månaders provanställning initialt.Erfarenhet av redaktionellt arbete med SEO och/eller Content Marketing är meriterande.Detta görs på m/registrera. .Visa bara upp ditt kort i entrén alternativt ange ditt kortnummer i webbshoppen som en rabattkod (för att erhålla 30 procent).Parks and Resorts söker nu en webbredaktör med känsla för e-handel som kommer att tillhöra vårt digitala team.Gäller ej Halloween på Gröna Lund, men säsongskorten ger rabatt på Allt-i-ett-paketet vid köp online.


[L_RANDNUM-10-999]