Sitter bra på både före och efter bad.
Hädanefter ska jag bara köpa sportiga baddräkter.Benringningen är perfekt, snyggt med öppen rygg och den är smickrande med fartränderna i sidorna.GUD vad fint det var.Hur var den jämfört med prinsessorna Victoria, Kate och Madeleines?Den kostar också 349.Det är inte exakt samma mönster, men den är i den här modellen.Jag fick impulshoppa den här baddräkten på 10 minuter.Satt ni som jag klistrade halva lördagen framför SVT?
De flesta som var där förutom drotting Margarete av Danmark var ju icke regerande kungligheter.
Konstigt att ingen från Monacos kungahus var där.
Jag trodde alla bio presentkort online kungabarnen var goda vänner med furst Albert.Och tänka sig, jag blev skitnöjd med den.Datorn är inte provstartad.Jag bara frossade i alla vackra klänningar, kungligheter och den uppenbara kärleken mellan prins Carl-Philip och Sofia.Kul att hon trotsigt visade upp tatueringen i nacken.Vad tyckte ni om Sofias brudklänning?Datorn är ett reservdels objekt.Men det kanske inte var fint nog för själva regenterna att komma.
[L_RANDNUM-10-999]