scandlines rabatt bakken

Den danska rivieran lockar med några av Europas bästa stränder, idylliska fiskelägen och livsnjutning för hela familjen.
Storstadspulsen i Köpenhamn Fly vardagen och ta en 1-dagstur till Köpenhamn.
Nu skiner vårsolen över Öresund - En timmes äventyr till sjöss Det där med att Tura är något särskilt. .
Besök det världsberömda renässansslottet.Det finns bra stränder på rabatt på cewe fotobok båda sidor om hamnen och ett fågelreservat uppe mot Gilbjerg.Museet har en barnverkstad där barn kan arbeta med konst som knyter an till aktuella utställningar. .Den brokiga blandningen av människor och butiker gör huvudstaden till ett spännande resmål fullspäckat med färgstarka upplevelser.Där finns sju vattenrutschbanor för de fart- och actionglada och en underhållande vågbassäng.Ibland glömmer man bort hur många intressanta och roliga saker det finns på nära håll.
Hamnidyll i vårsolen, följ Strandvejen söderut från Helsingör till.
Ta en vårpromenad runt Kastellet med fina vyer: Portar och byggnader från 1600-talet.
Köp något gott att äta i caféet och strosa runt i den vackra skulpturparken.Nere i hamnen finns servering och butikerna har öppet veckans alla dagar.Upptäck slotten i Nordsjälland, i Nordsjälland finns det både slott och kloster att besöka.Här ligger också det internationellt kända konstmuseet.Bakken har flera berg- och dalbanor, pariserhjul, fritt fall och många andra roliga och extrema upplevelser.Humlebæk är mest känt för sitt världsberömda konstmuseum Louisiana som är en upplevelse för hela familjen med verk av de största konstnärerna.Det är härligt och spontant att kunna hoppa på färjan, njuta av havsluft, handla något gott inför helgen eller äta i restaurangen och samtidigt se vackra Öresund från första parkett. .Här kan du fiska, fågelskåda, grilla och vandra.Njut av danska klassiker som röda pölsar, smörrebröd eller danska wienerbröd.

Centret erbjuder en mängd inom- och utomhusaktiviteter.
På båten rekommenderar vi den klassiska räkmackan och en röd pölse till barnen.
Promenera längs den vidsträckta stranden, njut av vårsolen och slink in på en av restaurangerna i hamnen.


[L_RANDNUM-10-999]