Les også: Dette blir tidenes dyreste Tesla 90D.
Teslaen har halvert salget så rabattkod fuji foto langt.Det blir så ufattelig distansert og lite ekte, så derfor får dere heller en liten pause fra denne brautende bergenseren mens jeg er borte, og så blir det rabattkod tvins fri fragt huramegrundt-stemning over et sterkt comeback når jeg omsider er back on track.Mobile Kokstad dekker bil, service, forsikring og dekkhotell.Disse lange pausene fra dere gjør meg gal!Men det passet jo litt ekstra bra akkurat.10.09 /Annonse, herregud, hvor lenge siden er det jeg egentlig har «sett» dere nå?Denne uken feirer vi at Mobile Kokstad åpner ny butikk ved å dele ut en bil til våre lyttere!
En bil, for pokker.
Tilfeldig timing, kampanjen var planlagt lenge før svindel-konkurransen som gikk på Facebook.Noen opprettet en side, og lokket med å gi bort en Tesla Model S til en av de som likte, delte og kommenterte på siden.Selv om dette innlegget er forhåndspublisert, er jeg helt sikker på at jeg savner dere max hvor enn jeg befinner meg når denne posten kommer på bloggen.Ta en titt på filmen under her Der viser vi dere vårt splitter nye glis, i tillegg til å fortelle dere om de superenkle konkurransereglene.Det er så rart å skrive til dere i fremtiden, hvis jeg kan rabattkod blöjor si det sånn, haha.Vi er så stolte.Følg med på facebook (Møllerens) samt her på mø, hvor alle vinnere vil bli annonsert!Du får den riktignok bare en uke - men denne gangen er det ikke svindel.Alle dagsvinnere får også en Tiny Audio C5 DAB-adapter til en verdi av 1999.

Visste du at korn og mel er det mest klimavennlige du kan spise fordi det har det laveste utslippet av klimagasser!?


[L_RANDNUM-10-999]